Hair Extensions på Amager i København​

Få smukt hår med Hair Extensions

Drømmer du om en forandring til dit hår? Ekstra fylde, længde eller bølger i håret? Så er du kommet til det rette sted. Hos SHARP er vi specialister i at lave smukt og naturligt hår med extensions. Vi har stor erfaring indenfor området, hvor vi altid står klar til at guide dig med hensyn til hvilken metode og farve, der vil være det bedste valg for netop dig. Vi er beliggende i hjertet af Amager i København tæt på Amagerbro station.

De bedste metoder til Extensions

Hos SHARP tilbyder vi flere forskellige metoder indenfor Extensions. Du kan læse mere om de forskellige metoder herunder:

Flettemetoden

Flettemetoden er en af de ældste metoder inden for påsætning af extensions og anvendes fortsat hyppigt, da det er en mere naturlig form for hårpåsætning, hvor der udelukkende benyttes nål og tråd. Ved flettemetoden flettes der små, tynde fletninger langs hovedbunden af det naturlige hår. Herefter syes det ekstra hår fast langs kanten. Belastningen på ens eget håret er minimal ved flettemetoden, da vægten af trenserne fordeles ud over hele flettekanten.

Tape in metoden

Med tape extensions påsættes små baner af hår fast med tape. Håret sættes af to baner omkring en tynd stribe hår. Tape in metoden er meget skånsom for både dit eget hår og det påsatte hår. Håret kan genbruges 1-3 gange ved oprykning og giver et flot og naturligt resultat.

Needle Weft metoden

Needle Weft metoden er en påsætningsmetode, hvor der anvendes hårtrenserne som fastsættes på håret med mikroringe og tråd. Dette er en meget skånsom metode. Med extensions påsat med Needle Weft metoden vil du opleve et smukt og naturligt hår, som nemt kan opsættes da hårtrenserne er smalle.

Hot fusion metoden

Hot Fusion Extensions også kendt som Nail Hair Extensions er en af de mest populære metoder indenfor hårpåsætning. Ved påsætning med hot fusion sættes små totter med keratin i toppen på dit hår ved hjælp af en varmetang. Hot fusion anbefales især, hvis du har finere hår, da det er nemt at skjule i håret.

Hår af den højeste kvalitet

Hos SHARP anvender vi udelukkende 100 % ægte remy hår af høj kvalitet. At få lavet extensions er noget ganske særligt, og derfor ønsker vi at give dig den helt rette luksuriøse følelse. Vi tager altid udgangspunkt i netop dit hår, når vi vælger metode og vejleder dig grundigt i, hvordan du passer bedst på dit nye hår. Vi har stor ekspertise indenfor extensions, og vi bliver løbende opdaterede med ny viden og kurser. Du kan derfor trygt sætte dig i frisørstolen hos os.

Book tid til extensions i dag

Skal vi også skabe dit drømmehår? Så book en tid i dag på telefon 26 29 88 40 eller på mail sharpbydacoll@hotmail.com.

Vores dygtige og erfarne hårstylist står klar til at guide dig til et flot resultat.