Balayage på Amager i København

Få et naturligt farvet hår med balayage 

Ønsker du et smukt hår med spil i? Så er balayage ideelt. Balayage er en frihåndsteknik, hvor farven børstes på hårlængderne. Effekten er et naturligt, solkysset hår med et “beachy” look. Balayage er blevet meget populært, da man undgår skarpe udgroninger, da håret ikke farves ved bunden men i stedet “børstes” på.

Hvad er balayage?

Ordet ’balayage’ stammer fra fransk og betyder ’strøg’. Det skyldes at balayage laves ved at inddele håret i sektioner, hvor frisøren maler direkte på håret med en pensel. Herved vil du opnå et langt mere naturligt resultater uden udgroninger eller store kontraster, som kommer ved en almindelig farvning eller reflekser.

Stor erfaring med balayage

Hos SHARP har vi stor erfaring med at lave balayage. Vi tager altid udgangspunkt i netop dit hår og ønsker. Vi kan desuden lægge en toning på din hårbund i forbindelse med balayage, så du opnår et naturligt og flot resultat uden tydelige udgroninger. 

Bestil tid til balayage 

Vil du høre mere om balayage eller booke en tid? Så kontakt os i dag på 26 29 88 40 eller på mail sharpbydacoll@hotmail.com.